Wie is

Jolanda van ’t Hof

“Vakkennis is belangrijk, maar de persoon erachter telt net zo hard mee!”

Jolanda van ’t Hof is in 2009 met 4-Assistance gestart. Met een ruime ervaring als directiesecretaresse en office manager op senior executive niveau voelt Jolanda zich als een vis in het water binnen deze ondersteunende sector. Door haar werkzaamheden op internationaal corporate niveau heeft ze sinds enkele jaren haar passie gevonden als programma host. Hierin komen alle elementen bij elkaar die nodig zijn om deze functie perfect uit te voeren. Diverse opleidingen en cursussen op het gebied van Office pakketten, ICT ontwikkelingen, maar ook het bestuderen van systemisch coachen van organisaties.

4-Assistance levert allround programma hosting met name gericht op groepen 20 en 50 personen. Ondersteuning tijdens meerdaagse zakelijke trainingen / opleidingen, off-sites en boardmeetings op locaties in Nederland of elders in Europa.

Ons bureau denkt on-site en live mee, tijdens de training. Op het juiste moment audio- en visuele aspecten kunnen inzetten omdat er kennis is van de inhoud van het programma. Het gaat dus verder dan het inzetten van een secretaresse of gastvrouw. Een echte programma assistent, flexibel inzetbaar. Ons bureau is gewend om met deelnemers om te gaan op internationaal boardlevel.

4-Assistance heeft oog voor detail, biedt flexibiliteit en zeer brede expertise. Is sterk in het onderhouden van contacten op locatie. En daarnaast is ons bureau in staat om professioneel kunnen schakelen met klant / opdrachtgever. Kortom, wij verstaan de kunst om iedereen op zijn of haar niveau te bedienen. Vertrouwelijkheid, zichtbaar onzichtbaar en zelfsturend zijn daarbij de belangrijkste kenmerken van onze inzet.

 

Jolanda van ’t Hof
Bosschestraat 27
2587 HA Den Haag
Telefoon: +31 (0)6 51994547
E-mail: jolanda@4-assistance.nl

KvK: 27364718

Volg mij op social media

Twitter: @4Assistance
LinkedIn: 4Assistance