Virtual Assistance

Als virtual assistant ben je vanuit je eigen locatie aan het werk. Wij leveren diensten op het topniveau van management ondersteuning maar dan op afstand. Met meer dan 20 jaar kennis en ervaring biedt 4-Assistance personal support. Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van senior executive leiderschapscoaches die internationaal werkzaam zijn.

 ‘Nu kan ik me focussen op declarabel werk’

In de wereld van executive coaches die internationaal opereren draait het vooral om veel reizen en intensief contact met deelnemers. Dit gaat gepaard met hectische agenda’s, skype calls, diverse vluchten, hotels en taxi’s. Je kunt er een dagtaak aan hebben…

Als virtueel PA nemen wij alle ondersteunende taken uit handen. Door de juiste contacten met reisbureaus en taxibedrijven, kunnen wij de beste service tegen scherpe prijzen reserveren. Als echte tech savvy, maken we gebruik van de laatste apps en programma’s op ICT gebied.

Zelfs het declareren van kosten bij diverse opdrachtgevers kan door ons uitgevoerd worden. De coach / consultant kan zich met een gerust hart verplaatsen van A naar B.

Ons kantoor is volledig virtueel geoptimaliseerd en maakt gebruik van de nieuwste technologie. Wij werken met Office 365, SharePoint, iCloud, Dropbox, Office 2016, Windows / Apple, Onedrive voor Bedrijven, WordPress en nog veel meer. Alle werkzaamheden kunnen zowel Nederlandstalig als Engelstalig uitgevoerd worden.

4-Assistance biedt o.a.:

  • Agendabeheer / e-mailbeheer
  • Reizen boeken
  • Opmaken correspondentie / presentaties
  • Basis administratie
  • Marketing en Social Media