Program Host

4-Assistance levert allround programma hosting met name gericht op groepen tussen 20 en 50 personen. Ondersteuning tijdens meerdaagse zakelijke trainingen / opleidingen, off-sites en boardmeetings op locaties in Nederland of elders in Europa.

4-Assistance denkt on-site en live mee, tijdens de training. Op het juiste moment audio- en visuele aspecten kunnen inzetten omdat er kennis is van de inhoud van het programma. Het gaat dus verder dan het inzetten van een secretaresse of gastvrouw. Een echte programma assistent, flexibel inzetbaar. Ons bureau is gewend om met deelnemers om te gaan op internationaal boardlevel.

4-Assistance heeft oog voor detail, biedt flexibiliteit en zeer brede expertise. Is sterk in het onderhouden van contacten op locatie. En daarnaast is ons bureau in staat om professioneel kunnen schakelen met klant / opdrachtgever. Kortom, wij verstaan de kunst om iedereen op zijn of haar niveau te bedienen. Vertrouwelijkheid, zichtbaar onzichtbaar en zelfsturend zijn daarbij de belangrijkste kenmerken van onze inzet.